Deze hele week kun je iedere dag gratis iets downloaden. Liefdevoorfotografie.nl bestaat deze maand twee jaar en het leek me leuk dat dit jaar eens een beetje met jou te vieren.

De afgelopen weken ben ik ontzettend druk geweest met het maken van handige, kleine gratis printables of digitale producten. Deze printables of digitale producten kun je maar een paar uur downloaden. Zodra de tijd is verstreken, zal het product niet meer beschikbaar zijn en ben je helaas te laat geweest.

Voorwaarden gratis producten en printables

De printables mag je vanzelfsprekend zelf uit printen. Het is niet toegestaan de printables of producten zelf te bewerken, de naam van Liefdevoorfotografie.nl eraf te knippen of om ze te gebruiken voor commerciële doeleinden. Ik doe dit helemaal gratis en voor niets, gewoon omdat ik jullie als bezoekers zo ontzettend tof vind!

Ik zou het ontzettend leuk vinden als je me tagt op social media, bijvoorbeeld Twitter, Facebook en/of Instagram als je een van de downloads gebruikt.

De zesde gratis download

Hieronder vind je de zesde gratis download, namelijk drie zwart/wit actions voor Photoshop! Ik wil je nogmaals wijzen op de voorwaarden zoals hierboven aangegeven.

freebieweek-dag5-002

Klik hier om de Photoshop actions te downloaden

Volg jij Liefdevoorfotografie.nl al op Facebook, Instagram en Twitter? Je bent dan altijd als een van de eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

Bewaren

Plaats hier een reactie via Facebook

Let op: laden van Facebook reacties kan even duren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>