Leuk dat je iets meer wil weten over de persoon achter deze blog. Mijn naam is Simone, ik ben 26 jaar en inmiddels al ruim 8 jaar enthousiast kinder en gezinsfotografe. Nog veel langer dan zeven jaar blog ik en sinds twee jaar is Liefdevoorfotografie.nl de plek waar ik me helemaal thuis voel.

Ik heb me in het fotografie vak gespecialiseerd in kinder en gezinsfotografie op locatie door heel Nederland. In 2016 heb ik deze specialisatie uitgebreid en ben ik na een tweedaagse bruiloftsfotografie workshop ook begonnen met het aanbieden van bruiloftsfotografie. Het seizoen 2017 hoop ik weer een aantal prachtige huwelijken vast te mogen leggen. Samen met mijn man en zoon woon ik sinds 2016 in Zwolle en werk ik fulltime vanuit huis aan de blog waar je je nu op bevindt.

Naast het bloggen dat ik hier doe, help ik bloggers en ZZP’ers met het online zetten van hun WordPress website. Dit is zeker in de rustige periodes een heel leuk tijdsbesteding. Klik hier om mijn website te bezoeken en meer te lezen over die dienst.

Ik ben een no-nonsense type en hou er niet van om onnodig ingewikkeld te doen. Dit laat zich ook zien in mijn manier van bloggen en mijn manier van uitleg geven over bepaalde fotografie aspecten. Ik weet ook niet alles, maar dat wat ik weet deel ik graag met iedereen zodat we allemaal van elkaar kunnen leren en allemaal beter kunnen worden.

Ik had gewild dat er iemand was geweest die mij op deze manier had uitgelegd hoe ik bepaalde dingen moest doen. Liefdevoorfotografie is al ruim twee jaar een plek waar ontzettend veel hobby én professionele fotografen komen om te lezen over leuke dingen, maar ook om te lezen over handige of technische dingen. Die combinatie maakt deze blog zo leuk en waarom ik er zo graag voor schrijf.

Wil je graag iets meer over mij weten? Mail me gerust! Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Lees dan deze pagina eens door. Ik bespreek graag de mogelijkheden.

Bewaren

Bewaren

Plaats hier een reactie via Facebook

Let op: laden van Facebook reacties kan even duren!