over_website_stats001Hoi! Je bent terecht gekomen op Liefdevoorfotografie.nl. Leuk dat je er bent! Deze blog richt zich op heel fotograferend Nederland. Van amateurs tot professionals, van smartphones tot de nieuwste DSLR: iedereen is van harte welkom.

Ik mistte al jaren een Nederlandstalige website waar op een leuke en vlotte manier werd geschreven over datgene dat mij dagelijks bezig houdt: fotografie, in alle soorten en maten. In eerste instantie was Liefdevoorfotografie.nl gericht op (semi) professionals en voornamelijk gericht op mensen die van fotograferen hun beroep hadden gemaakt (parttime of fulltime).

Doelgroep

Na verloop van tijd kreeg ik steeds meer signalen binnen dat mijn website niet alleen werd gelezen door deze mensen, maar ook door mensen die net begonnen waren en niet zo goed weten hoe ze moeten beginnen, of door mensen die fotograferen gewoon leuk vinden om te doen zonder bijbedoelingen.

In 2015 veranderde daarom de doelgroep naar een veel bredere groep, namelijk naar iedereen die van fotograferen houdt. Of je nu met je smartphone de hele dag foto’s maakt, met de allernieuwste DSLR, een oude systeemcamera of met een tweedehands gekochte camera: als jij iets op beeld vast legt, je vindt dat leuk om te doen en je wil daar meer over weten, dan ben je hier aan het goede adres! Ik hoop dat Liefdevoorfotografie.nl een website zal zijn waar je met veel plezier naar terug keert.

Samenwerken?

De website ging in de zomer van 2014 online en is sinds het begin al een groot succes. Met bezoekersaantallen die iedere maand enorm stijgen durf ik nu te zeggen dat Liefdevoorfotografie.nl bij veel mensen aanslaat en dat veel mensen graag terug komen om verder te lezen over hun grote passie.

Wil je graag wat meer weten over deze bezoekersaantallen en ben je geïnteresseerd in een leuke zakelijke samenwerking? Bezoek dan hier het contact formulier en stuur me een mailtje. We komen er vast samen uit!

Plaats hier een reactie via Facebook

Let op: laden van Facebook reacties kan even duren!