Al enkele weken domineert bovenstaande titel de zoekopdrachten op mijn website. Een camerariem met eigen naam. Ik denk dat zeker met dank aan het tv programma Het Perfecte Plaatje veel mensen zo’n toffe camerariem met eigen naam willen hebben. Maar waar vind je ze?

De specifieke camerariemen uit het programma waren in eerste instantie helemaal niet verkrijgbaar. In de loop van het eerste seizoen werd bekend dat Canon samen met hun leverancier toch overstag zijn gegaan, en de gepersonaliseerde camerariemen voor iedereen beschikbaar werden gesteld. Een camerariem, eentje met jouw eigen naam, is via de website van Tritex voor € 41,31 te verkrijgen. Je ontvangt dan niet de geheel identieke camerariem zoals uit de show, maar wel eentje die er heel erg veel op lijkt.

camerariemmetnaam

Wat ik zelf zo leuk vind aan een camerariem met eigen naam, is dat je niet meer alleen “de fotograaf” bent, maar dat mensen ook weten hoe je heet. Zeker in mijn werk als gezins/bruiloftsfotograaf, vind ik dit een enorm leuk extraatje. Mensen kunnen me gewoon aanspreken bij mijn voornaam, en weten van een afstandje wie ik ben. Dat is niet alleen sociaal gezien heel erg prettig, maar ook marketingtechnisch is dat wel slim. Je wordt daarmee wat toegankelijk in grote groepen, zoals tijdens bruiloften.

Je kunt op de website van Tritex 10 letters invoeren die gedrukt kunnen worden op de riem. Als je een bedrijfsnaam hebt van maximaal tien letters groot, is het dus ook een idee om jouw bedrijfsnaam erop te laten drukken in plaats van jouw naam. Mensen met namen langer dan 10 letters hebben dus wel een probleem, want daar is op de strap geen plek voor. Ik ga nog maar eens goed nadenken over de eventuele aanschaf van de riem in combinatie met de aanschaf van mijn nieuwe camera over een paar weken. Ik heb een hele handige en prettige camerariem, maar vind dit toch ook wel erg leuk!

Volg jij Liefdevoorfotografie.nl al op Facebook, Instagram en Twitter? Je bent dan altijd als een van de eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

Plaats hier een reactie via Facebook

Let op: laden van Facebook reacties kan even duren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>