In een vaste rubriek op de zondag laat ik graag andere fotografen aan het woord. Ik vind het altijd enorm leuk en interessant om te lezen welk verhaal er schuilt achter een collega fotograaf en waarom ze doet wat ze zo leuk vindt.

In het stukje vertel je onder andere over jouw werk, hoe het ooit is begonnen, met welke apparatuur jij foto’s maakt en wat jouw meest favoriete foto’s zijn. Het zijn standaard vragen die je per e-mail van mij toegestuurd krijgt. Uiteraard is het de bedoeling dat er ook een foto van jou bij het artikel komt te staan. Ik heb in de zomer van 2016 de vragenlijst compleet vernieuwd.

Wil jij graag iets vertellen over jouw werk en ben je bereid hier een aantal vragen over te beantwoorden per mail? Uiteraard stuur je aan de hand van de ingevulde vragenlijst ook wat foto’s mee ter illustratie. Je website wordt twee keer gelinkt en in de blog zal ik altijd vermelden dat de foto’s door jou zijn gemaakt. Het is jouw feestje!

Meld je aan door onderstaand contactformulier in te vullen. Binnen 48 uur heb je de vragenlijst met instructies terug in de mail, waarna je aan de slag kunt. Ik verwacht je ingevulde vragenlijst en foto’s binnen twee weken weer retour te ontvangen. Hou daar dus rekening mee. Heb je op dit moment geen tijd? Meld je dan later aan.

Klik hier om de vorige inzendingen te lezen

Jouw naam *

Jouw emailadres *

Jouw website *

Spam controle

 

Plaats hier een reactie via Facebook

Let op: laden van Facebook reacties kan even duren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>