Een bruiloft schijnt de mooiste dag van je leven te zijn. Dat is in ieder geval wat veel vrouwen proberen te bereiken. Persoonlijk heb ik niet zoveel met trouwen. Al lijkt het me wel heel lijkt om mijn eigen bruiloft te organiseren en plannen. Je kan zoveel kleine details aan je bruiloft toevoegen waardoor je het heel memorabel voor jou en je gasten kan maken.

Bij een bruiloft is het belangrijk dat je zoveel mogelijk vast kan leggen. Door alle indrukken die je krijgt die dag kan het best zijn dat je je niet alles even goed kan herinneren. Daarnaast is het natuurlijk fijn dat je met foto’s terug kan blikken op deze mooie dag. Daarom zijn foto’s en video’s van deze dag heel belangrijk. In dit artikel geven we een paar ideeën over hoe je dat aan zou kunnen kleden.

Poloraid

Mooie momenten moet je vastleggen. Daarom zou ik op mijn bruiloft gebruik maken van een poloraid camera. Dit zijn eigenlijk ouderwetse camera’s, maar de laatste jaren zijn ze weer heel populair geworden. Deze populariteit komt denk ik voort uit het verlangen naar het vastleggen van een mooi momenten. Wanneer wij foto’s met onze telefoon maken kunnen we deze wel 100 keer maken, om vervolgens nog een uur bezig te zijn om de beste uit te kiezen. Wanneer je maar een kans hebt om een foto te maken is dit veel puurder. De foto legt echt het moment vast. Op een dag zoals een bruiloft is dat extra mooi. Dus naast de fotograaf die voor de huwelijksfoto’s komt kan je een paar poloraids rond laten gaan. Zo kan iedereen onderling zijn momenten samen vast leggen. Het leuke aan zo’n camera is dat je foto er meteen uitkomt. Je gasten hebben dus meteen een leuk aandenken aan jouw bruiloft.

Fotobooth

Maar het kan nog leuker! Je kan namelijk ook een fotobooth maken. Voeg hier wat leuke en gekke accessoires aan toe zodat je gasten allerlei verschillende foto’s kunnen maken. Dit levert geheid veel plezier op.  Wil je dat je gasten de foto’s een mooi plekje geven in hun huis? Ontwerp dan van tevoren een photoflyer. Dit is een instant photo frame die je om je foto heen kan doen. Deze kan je laten ontwerpen in het thema van je bruiloft.

Zo zie je dat foto’s een hele mooie toevoeging aan je bruiloft kunnen zijn. Deze dingen zou je natuurlijk ook op andere evenementen kunnen doen. Vier je je verjaardag een keer groots? Overweeg dan ook om gebruik te maken van een poloraid met een instant photo frame.