1. Navagio Beach

Dit is een prachtige locatie in het oosten van Griekenland op het eiland Zakynthos. Deze locatie word het meest bezocht voor het oude aangespoelde scheepswrak wat op het strand ligt, al sinds 1982. Het word ook wel shipwreck beach genoemd. Het helderblauwe water en de prachtige rotsen maken het plaatje compleet. De mooiste foto krijg je van bovenaf, dan komt het schip, de rotsen en het water op de foto. Dit zie je ook vaak terug op ansichtkaarten. Goedkope vakantie Griekenland? Er zijn veel leuke hotels en appartementen te boeken op Zakynthos.

  1. Parga

Parga ligt in het Griekse district Epirus. Op deze locatie kun je mooie foto’s maken van de prachtige gekleurde gebouwen, en de smalle stegen. Het stadje ligt tegen een klein berghelling, op een hoger plekje kun je hier de mooiste foto’s maken voor een totaalplaatje. Hier kun je ook leuke close ups maken van de typische Venetiaanse huizen.

  1. Agios Dimitrios beach

Agios Dimitrios beach is een stand gelegen op het de plaats Evia. Op deze plek is het wat rustiger omdat het niet heel erg bekend is bij toeristen. Hier kun je even bijkomen en van de rust genieten. Ook dit is weer een prachtige loactie om fotos te maken van het strand en de prachtige rotsen.

  1. Athene

Natuurlijk mag de hoofdstad van Griekenland niet ontbreken. Een bekende bezienswaardigheid is het Parthenon. Dit is een van de bekendste tempels in Athene. Door de zuilen zit dit gebouw er prachtig uit, een mooie foto locatie. Natuurlijk ziet het er niet meer uit zoals vroeger, het dak en de versierde muren ontbreken nu. Wil je meer zien van deze tempel in de originele staat ? Dan kun je ook naar het Akropolis Museum in Athene. Het Akropolis word ook veel bezocht. Het Akropolis is een berg van 156 meter hoog. Hier is ook een prachtig uitzicht voor foto’s door de prachtige tempels. Goedkope vakantie Griekenland? In Athene zijn vaak last minutes te boeken daarmee krijg je meestal meer korting.

  1. Het Achilleion

Het Achilleion is een prachtig paleis wat zich in Gastouri bevind dat ligt dichtbij de stad Kerkyra. Dit paleis is onder andere bekend omdat dit het zomerverblijf was van keizerin Sissi. Je kunt het paleis ook van binnen bekijken. Hiervoor moet je wel kaartjes kopen. Ook kun je een wandeltocht maken in het dorp Gastouri. Neem hierbij een kijkje bij de berg Agia Kyriaki vanaf dit punt heb je een prachtig uitzicht en is dit weer een mooi fotomoment. Of volg een rondleiding door het dorp zelf, vaak op spontane momenten kun je de leukste foto’s maken. Dus ben je nieuwsgierig geworden naar Giekenland, bezoek dan zeker een van deze locaties.