Al een tijdje houd ik het merk Nubikk in de gaten. Ik vind het interessant om te zien hoe snel een schoenenmerk zich kan ontwikkelen tot grotere speler op de markt. Hoewel dit merk zich nog niet zo heel lang op de schoenenmarkt bevindt (nu ongeveer zo’n 6 jaar) wordt het wel steeds populairder (ook bij mijzelf). Het heeft een speelse, beetje rebelse, tijdloze en toch trendy look. Daarnaast gaat het merk zelf prat op de kwaliteit van hun schoenen. Het merk zet zich in de markt met high-end ontwerpen voor een breed publiek met goede smaak.

Omdat het merk binnen korte tijd zo enorm snel is gegroeid was ik nieuwsgierig naar wat ze allemaal aanbieden. Op straat had ik regelmatig al schoenen voorbij zien komen en zelf heb ik ook al een paar van hen in mijn kast. Nadat ik op de website had gekeken kwam ik er achter dat ze niet alleen sneakers maken.

Verschillende soorten schoenen

Naast de sneakers die je veel op straat ziet hebben ze voor heren ook boots, gympen, instappers en loafers (en nog meer soorten) zodat je voor elke gelegenheid een schoen kan kiezen die bij je past.
Nubikk richt zich op het gebruik van hoogwaardige materialen waardoor de kwaliteit van de sneaker erg goed is. Ze hebben veel mooie details en zitten toch comfortabel. Ze zijn te verkrijgen in veel verschillende kleuren en prints. Er is een schoen voor elke stijl die je wilt dragen van casual tot wat zakelijker met een kleine twist.

Trends

Hoewel het merk zich presenteert als tijdloos letten ze erg op de huidige trends en vinden dat ook belangrijk. Ze raken daarbij gelukkig niet hun stoere look kwijt.
Op dit moment zijn er verschillende trends voor mannen op het gebied van sneakers. Ook Nubikk speelt hier op in door bijvoorbeeld enkelhoge sneakers, sneakerboots of schoenen met bijzondere vetersluitingen aan te bieden.

Mijn look voor de winter

Mijn nieuwste aanwinst is een hoge veterlaars. Deze heb ik aangeschaft voor de komen de winter. Zelf vind ik hem stijlvol en stoer. Ik heb er lang over getwijfeld omdat ik normaal gesproken meer van de sneakers ben maar ik merkte dat ik toch graag wat anders aan mijn garderobe wilde toevoegen zonder dat het al te saai werd. Helaas heb ik ze nog niet zo veel gedragen met het mooie weer van de afgelopen dagen. Ik moet stiekem toegeven dat ik mijn oude vertrouwde sneakers weer uit de kast heb gehaald. Maar met de winter in aantocht verheug ik me er toch wel op de boots te gaan dragen.