Tegenwoordig maken we allemaal mooie foto’s. Het maken van mooie foto’s wordt ons steeds makkelijker gemaakt doordat de meeste smartphones een goede camera hebben. Na een weekje vakantie staat je camerarol waarschijnlijk helemaal vol met foto’s. Hier filter je de mooiste uit en die plaats je waarschijnlijk op Instagram of Facebook. Verder wordt er niet echt naar de foto’s omgekeken. Dit is eigenlijk heel erg zonde, want je kan harstikke leuke dingen doen met jouw foto’s. In dit blog bespreken we drie leuke dingen die je met je foto’s kan doen.

Foto’s afdrukken

Je telefoon staat waarschijnlijk helemaal vol met foto’s. Hierdoor zal het waarschijnlijk ook wel wat tijd kosten tot je je mooiste hebt gevonden. Eigenlijk is het heel zonde om zo je best te doen op het maken van een mooie foto, terwijl je er vervolgens weinig naar terugkijkt. Er bestaan tegenwoordig veel website waar je voor een lage prijs foto’s kan bestellen. Wanneer je je foto’s thuis hebt staan word je vaker herinnert aan die mooie momenten. Je kan foto’s in verschillende formaten bestellen. Je kan hier zelf iets leuks mee bedenken. Je kan ze op je koelkast plakken, in een lijstje doen, er een fotoboek van maken, of je maakt er een mooie collage van op een foto rek. Te

Telefoonhoesje

Een andere leuke manier om wat met je foto’s te doen is je foto verwerken in een telefoonhoesje. Je kan dit gemakkelijk doen via websites zoals www.case24.com. Zij hebben een ontwerptool waarmee je je hoesje makkelijk kan ontwerpen. Binnen een paar minuten kan je een iPhone hoesje maken met foto. Dit is een win-win aankoop, want je telefoon is ook meteen beschermd tegen schade. Een telefoonhoesje met foto is ook leuk om cadeau te geven aan je vrienden.

Magneet

Tot slot een idee waar je zelf misschien niet snel aan denkt, maar wel heel leuk is.  Wanneer je op vakantie bent kan je tal van magneten kopen met mooie plaatjes er op. Dit zijn mooie plaatjes van je vakantiebestemming, maar het is niet echt persoonlijk. Het zou veel leuker zijn als je eigen foto op die magneet staat. Wanneer je deze op de koelkast plakt kan je elke dag terugkijken op je mooie vakantie. Daarnaast is het ook een heel leuk souvenirtje om aan vrienden en familie te geven. Ook een magneet met je eigen foto kan je zelf laten maken. Na een paar jaar kan je koelkast helemaal volhangen met magneten van jouw eigen foto’s, gaaf toch?