Houthakken ziet er altijd stoer uit. Helemaal als je het vanaf een afstandje mag bekijken. Maar houthakken is nog best zwaar werk. En nog gevaarlijk ook! Voor je het weet hak je op de verkeerde plek. Maar soms heb je gewoon gehakt hout nodig: voor je hottub of voor je open haard. De Kindling Cracker is dan dé oplossing. De Kindling Cracker maakt dat je houtblokken op een eenvoudige en veilige wijze kunt splitten. Dankzij de Kindling Cracker hoef je dus niet meer met een zware bijl aan de gang. De Kindling Cracker is uitgevonden door een meisje van 13 jaar. Ze heeft een simpele oplossing bedacht voor een probleem waar hele generaties tegenaan gelopen zijn.
Kindling Cracker

De Kindling Cracker werkt echt

We kennen allemaal wel van die gadgets die handig lijken maar dat niet blijken te zijn. Je geeft er veel geld aan uit en uiteindelijk staat zo’n ding ergens stoffig te worden in een donker hoekje. Dat zal met de Kindling Cracker wel anders zijn. Dit apparaat ga je veel gebruiken. Het is echt kinderlijk eenvoudig om mee te werken. Je zet er een houtblok in en met een flinke hamer sla je het blok langs een scherp “mes”. Zo maak je een groot houtblok geschikt om te gebruiken in de kachel of in de ketel van de hottub.

Houthakken kost minder energie met de Kindling Cracker

Je laat je hout waarschijnlijk in flinke blokken aanleveren. Je moet er dan zelf nog brandhout van maken. Dit kost je veel energie en ook veel tijd. Zeker als je een flinke voorraad per keer bestelt. Je moet ieder blok kloven omdat het anders niet goed past in de kachel of de open haard. Ook brandt het hout een stuk beter wanneer het wat kleiner is. Met de Kindling Cracker regel je dit snel en gemakkelijk zelf. Sterker nog, ook je kinderen zullen het geweldig vinden om je hierbij te helpen.

De Kindling Cracker is een must bij een houtgestookte hottub

Als je lekker wilt genieten van warm water in je hottub (en dat ding heet niet voor niets zo), dan zul je ‘m moeten stoken met hout. Dat hout kun je natuurlijk ook op het juiste formaat laten aanleveren, maar dat is een stuk duurder dan houtblokken. Daarom schaf je bij je hottub ook de Kindling Cracker aan. Hiermee zorg je zelf voor het juiste formaat houtblokken en kan het genieten al snel beginnen.