De feestdagen naderen weer en daarom is het tijd voor een nieuwe cadeautjes inspiratie post! Ben jij op zoek naar een geschikt cadeau voor een fotograaf en kun je zelf helemaal niets bedenken? Dan heb je aan mijn blogpost hopelijk iets! Laten we meteen van start gaan.

De cadeautjes die ik heb geselecteerd zijn allemaal minder dan € 50,00 (exclusief eventuele verzendkosten) en sommige moeten uit het buitenland komen. Is het cadeautje om die reden niet op tijd binnen? Niet getreurd! Je kunt hier een leuke gratis voucher downloaden die je zelf kunt invullen en cadeau kunt geven aan de gelukkige. Het cadeautje houden ze dan gewoon tegoed!

Gepersonaliseerde camerastrap

Op deze term werd heel erg veel gezocht na de eerste aflevering van het fotografieprogramma Het Perfecte Plaatje op RTL4. In Nederland is het moeilijk om aan zoiets te komen, maar in het buitenland des te makkelijker. Op Etsy kwam ik deze strap tegen met een vanaf prijs van € 45,53. Hij wordt duurder naarmate er meer letters op de strap moeten komen. Klik hier om naar de webshop op Etsy te gaan om deze strap te kopen!

kerst-cadeautjes-001

Read This If You Want to Take Great Photographs of People

Boeken zijn altijd leuk om te geven! Sommige fotografen bladeren en lezen ze ook daadwerkelijk door, de ander vind het weer heel erg leuk het voor de sier te hebben staan of liggen in een woonkamer of in een werkkamer. Dit boek ziet er heel hip uit, maar de inhoud is ook nog eens heel nuttig! Het boek kost € 18,00. Klik hier om het boek te kopen.

kerst-cadeautjes-002

Spaarpot in objectief

Wij fotografen zijn eigenlijk nooit tevreden met wat we hebben. Maar omdat onze hobby/werk vrij duur is, moeten we natuurlijk hard werken en flink sparen om te kunnen kopen wat we graag willen. Deze spaarpot maakt het sparen misschien een beetje prettiger! Te koop voor € 14,95 bij deze webshop.

kerst-cadeautjes-003

T-shirt

De één vindt het niks, de ander vindt het juist heel erg leuk: rondlopen met t-shirts met gekke/leuken teksten. De webshop waar ik dit t-shirt vond, heeft een aantal grappige t-shirts in het assortiment speciaal voor mannelijke en vrouwelijke fotografen. Een t-shirt kost € 23,95 en kun je hier bekijken.

kerst-cadeautjes-004

Lens kussen

Niet helemaal wat ik zou willen hebben, maar wel erg leuk. Een kussen in de vorm van een lens! Je hebt ze in verschillende soorten, waaronder de 35mm en de 50mm. Het kussen kost $45,00 en is hier te koop.

kerst-cadeautjes-005

Koekjesvorm

Dit blijft leuk! Deze vormpjes kun je gebruiken wanneer je koekjes gaat bakken. Er zijn in verschillende soorten camera’s in het deeg te vormen. Ik zou dit dolgraag willen hebben. Deze set kost $18,00 en is hier te koop.

kerst-cadeautje-006

Volg jij Liefdevoorfotografie.nl al op Facebook, Instagram en Twitter? Je bent dan altijd als een van de eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

Plaats hier een reactie via Facebook

Let op: laden van Facebook reacties kan even duren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>