Ben jij ook zo gek op foto’s maken maar heb jij ook altijd het gezeur met de geheugen capaciteit? Ik kreeg voorheen altijd een melding dat mijn telefoon vol was en dan moest ik weer een keuze maken welke app ik ging verwijderen om vervolgens weer foto’s en filmpjes te kunnen maken, best irritant.

 

Een nieuwe telefoon lijkt mij de oplossing

Mijn abonnement was bijna afgelopen dus ik ging op zoek naar een nieuwe telefoon.  De provider boeit mij eerlijk gezegd niet zo, ze leveren allemaal hetzelfde product. Ik keek eigenlijk gewoon meer naar het toestel en of de prijzen van het abonnement een beetje te doen waren. 2 providers vermeed ik want die schijnen heel slecht te zijn qua internet en ze hebben veel storingen.
Waar ik ook naar ging kijken was de opslagcapaciteit van het toestel zelf. Ik kwam er trouwens niet achter hoeveel er in mijn huidige toestel zit dus dat is een beetje lastig vergelijken maar ik ging eigenlijk voor de hoogste opslag.
Mijn vader vond het verstandig dat ik maar even naar een winkel zou gaan fietsen om daar te vragen wat voor toestellen er nu op de markt zijn en welke in mijn geval het beste zou zijn.

Je bent nog geen 18 dus geen tijd

Ik had naar mijn vader geluisterd en ben op de fiets gesprongen om naar een telefoon winkel te gaan. Het was best druk maar stonden wel heel veel gasten die alle klanten aan het helpen waren, na 10 minuten wachten was ik aan de beurt.
Ik begon mijn verhaal met dat ik binnenkort een nieuw abonnement af wil sluiten maar dat ik nog geen idee heb welke telefoon ik wil maar wel een toestel met veel opslag.
Ik werd niet geholpen want ik ben nog geen 18 en ik kan toch geen abonnement afsluiten nu dus ze hadden wel wat beters te doen. Nou doei dan, zoek het uit en ik hoop dat je morgen je baan verliest.

Op naar de buren

De buren van die vorige winkel waren daarentegen wel heel erg vriendelijk en wilde mij heel erg graag helpen. Ik vertelde mijn verhaal over die opslag en die jongen vertelde mij dat naar tegenwoordig andere middelen voorzijn. Hij had het over een Transcend SD kaart. Die Transcend kaart stop je dan in je telefoon als een soort externe harde schijf maar dan zonder groot kastje.
Na een paar dagen ben ik teruggegaan met mijn vader en uiteindelijk heb ik een mooi toestel uitgezocht en heb ik de Transcend kaart erbij gekocht. Ik ben helemaal happy.