Je hebt net een passepartout besteld en bent nu rond aan het kijken door je foto’s wat je er misschien nog meer mee kunt doen. Je hebt weer een geslaagde vakantie achter de rug en hebt weer zat mooie herinneringen gemaakt die je graag wilt bewaren in de vorm van foto’s. Het liefst zou je ze allemaal maar ophangen, want ze zien er allemaal zo leuk uit, maar ja je moet nou eenmaal een aantal keuzes maken. Welke foto’s ga jij dit jaar ophangen?

Ieder jaar worden ze mooier

Als jij zo iemand bent die ieder jaar op vakantie gaat en ieder jaar maar foto’s blijft nemen dan kan het best mogelijk zijn dat jouw foto’s ieder jaar mooier worden. Je begint een beetje te leren vanuit welke hoeken je bepaalde dingen moet fotograferen, en je weet nu ook welk licht het beste is om de foto’s zo mooi mogelijk te laten zijn. Je wordt er constant beter in, en het wordt dus ook steeds moeilijker om een aantal foto’s uit te zoeken, omdat er ondertussen zoveel mooie foto’s tussen zitten dat jij het ook eventjes niet meer weet.
Passepartout

Steeds weer een andere locatie

Tja, als je ieder jaar naar dezelfde locatie gaat en daar foto’s blijft nemen zal het niet zo heel moeilijk zijn om je oude foto’s aan de muur te vervangen met nieuwe verbeterde versies van die foto’s. Maar als jij ieder jaar ergens anders heen gaat en dus constant thuiskomt met een nieuw en helemaal verschillend zet foto’s, dan kan het lastig zijn om te kiezen. Misschien kun je dan een collage maken en die ophangen, of misschien wil je alles wel in een thema houden maar kun je het niet over je hart verkrijgen om de andere weg te doen, tja dat kan natuurlijk lastig zijn.

Heb je er echt oog voor?

Misschien merk jij op een gegeven moment wel dat jij echt oog krijgt voor fotografie, misschien denk jij dat je foto’s wel zo mooi zijn dat je ze wel zou kunnen verkopen. Je kan er natuurlijk altijd voor gaan, je weet maar nooit of anderen het met je eens zijn en jouw foto’s graag willen kopen. Het is natuurlijk een hartstikke leuke hobby, maar hoe leuk zou het dan zijn als jij met je hobby ook nog wat bij kunt verdienen. Natuurlijk moet je niet kisten vol geld verwachten voor jouw vakantiefoto’s, maar als je er echt oog voor hebt weet je maar nooit wat je ermee kunt.